ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ

Home
Up
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ
ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ

ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΟΝΩΣΕΙΣ

ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ, ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ, ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ, ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ, ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ, ΠΛΑΚΑΔΕΣ, ΠΛΑΚΑΚΙΑ, ΠΛΑΚΑΚΙΩΝ, ΠΛΑΚΙΔΙΑ, ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΚΑΓΚΕΛΑ, μερεμέτια, υδραυλικές εργασίες, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, τοποθέτηση πλακιδίων, γυάλισμα μαρμάρων, στεγανοποιήσεις - μονώσεις ταρατσών, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, πλακάδες, πλακάκια, πλακακιων, πλακίδια, σιδηροκατασκευές, κάγκελα

ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ

Η πολυτεχνική πληρότητα της ABBER, σας δίνει την ευχέρεια να διορθώσετε τα προβλήματα και τις παραλήψεις του κτιρίου σας εγγυημένα, χωρίς να χρειάζεται να σπαταλάτε χρόνο καταφεύγοντας σε πολλούς τεχνικούς.

 Υδραυλικοί - Υδραυλικές εργασίες

Το εξειδικευμένο τμήμα της Abber, αποτελείται από έμπειρους υδραυλικούς. Υδραυλικοί που αναλαμβάνουν με επιτυχία οποιαδήποτε υδραυλική εργασία, ανεξάρτητα από το μέγεθος της (εγκαταστάσεις ύδρευσης, αποχετευτικό δίκτυο, επισκευές σωληνώσεων και κάθε είδους συσκευών ύδρευσης- μπαταρίες, θερμοσίφωνες, καζανάκια κ.λπ.) με τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά υλικά.

Φυσικό αέριο

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση παροχής φυσικού αερίου στο χώρο σας. Το φυσικό αέριο είναι μια φυσική μορφή ενέργειας, συμβατική προς το περιβάλλον. Είναι ένα προϊόν της φύσης που βρίσκεται είτε μόνο του σε κοιτάσματα είτε συνυπάρχει με κοιτάσματα πετρελαίου. Κυρίως, το φυσικό αέριο είναι μεθάνιο, το οποίο είναι καθαρό, χωρίς προσμείξεις βλαβερές για το περιβάλλον και την υγεία μας. Με τη χρήση του, πάντα όμως στις κατάλληλες συσκευές, πετυχαίνουμε την τέλεια καύση. Το φυσικό αέριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την θέρμανση στο σπίτι μας και στη δουλειά μας (ακόμα και ατομικά στο διαμέρισμά μας), στον κλιματισμό, στο ζέσταμα του νερού, στο μαγείρεμα. Τι κερδίζουμε με το φυσικό αέριο; Πολλά! Πρώτα απ' όλα είναι η πιο οικονομική ενέργεια! Δεν βλάπτει το περιβάλλον, ούτε την υγεία μας, επίσης μετριέται με ακρίβεια κι έτσι αποφεύγονται τυχόν παρεξηγήσεις και λάθος υπολογισμοί. Τα οφέλη που έχουμε είναι πολλά και φαίνονται από τον πρώτο κιόλας καιρό που το χρησιμοποιούμε.

 Ηλεκτρολόγοι - Ηλεκτρολογικές εργασίες

Για κάθε σας ηλεκτρολογική ανάγκη ή πρόβλημα, καλέστε το Ηλεκτρολογικό Τμήμα της Abber.Έμπειροι τεχνικοί ηλεκτρολόγοι θα σας εξυπηρετήσουν  άμεσα, με συνέπεια και τεχνογνωσία, και θα προτείνουν την καλύτερη λύση σε οποιοδήποτε ηλεκτρολογικό θέμα.

Ψυκτικοί - Κλιματισμός

Αναλαμβάνουμε επαγγελματική ψύξη - οικιακές συσκευές για όλα τα μοντέλα κλιματιστικών και οικιακών συσκευών με γνήσια ανταλλακτικά αντιπροσωπείας. Εγγυόμαστε υπεύθυνη εργασία.

 

 Πλακάδες - Τοποθέτηση πλακιδίων

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν την τοποθέτηση πλακιδίων, πετρών Καρύστου κ.λπ., σε δάπεδα και τοίχους, ανεξάρτητα από το υλικό κατασκευής τους (μπετόν, σοβάδες, γυψοσανίδες κ.λπ.), με σύγχρονα υλικά δόμησης (κόλλες πλακιδίων, ακρυλικοί αρμόστοκοι, primers κ.λπ.) και επιτυγχάνουν γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση, άριστο ποιοτικό και αισθητικό αποτέλεσμα, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Αναλαμβάνουμε επένδυση πισίνων με πλακάκια, καθώς επίσης και ψηφίδα, δημιουργώντας εντυπωσιακά σχέδια που ξεχωρίζουν.

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Γυάλισμα μαρμάρων

Δώστε νέα εμφάνιση στα φθαρμένα και χαραγμένα σας μάρμαρα, καλώντας το Τμήμα Γυαλίσματος Μαρμάρων , με τους εξειδικευμένους μαρμαράδες της Abber. Επανδρωμένοι με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και υλικά λείανσης , επαναφέρουν τα μάρμαρα στην αρχική τους εμφάνιση.

Σιδηροκατασκευές

Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως μεταλλικές κατασκευές, κάγκελα, γκαραζόπορτες, αυλόπορτες, οροφές και ειδικές κατασκευές.

Επίσης αναλαμβάνουμε τοποθέτηση γυψοσανίδων - χωρίσματα, κατεδαφίσεις, εκσκαφές, χτισίματα, σοβαντίσματα, οικοδομικές εργασίες, ενοικιάσεις κάδων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα: "ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ"

Για ανακαινίσεις και μερεμέτια στους χώρους σας, έστω και για μικρές εργασίες, περιμένουμε να μας καλέσετε και να ανταποκριθούμε άμεσα στις απαιτήσεις σας!

ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210 2824444, Μετά τις 18:00 - Σαβ/κα 210 2830230

FAX: 210 2836085

Επικοινωνείστε μαζί μας και μέσω e-mail!  info@abber.gr  

Για πιο γρήγορη αναζήτηση, ανατρέξτε στην σελίδα που σας ενδιαφέρει πατώντας με το ποντίκι σας κατευθείαν επάνω στο επάγγελμα, στην πιο κάτω κατάσταση:

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΜΑΣ:

Α

Γ

Ε

Η

Κ

Μ

Π

Ξ

Σ

Υ

Φ

Χ